Translate

» » » » » » Margarinli Bal Parmak Tatlısı Tarifi

Margarinli Bal Parmak Tatlısı


Margarinli Bal Parmak Tatlısı Tarifi

Yarım paket sana yağ yada tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yumurta
Aldığı kadar un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Üzeri için
İrmik
Şerbeti için
3 su bardağı şeker
4 su bardak su
Margarinli Bal Parmak Tatlısı Tarifi Yapılışı:Şeker ve su karıştırılıp pişirilir,şerbet 10 dk kaynatılır ve soğumaya bırakılır ,oda sıcaklığındaki yağa diğer malzemeler katılıp yoğurulur,şekil verilip irmiğe bulanır,180 derece fırında pişirilir.fırından çıkan tatlı 5 dk kadar bekletilip soğuk şerbetle buluşturulur,şerbetini çekince ikram edilir..Afiyet olsun.

Hakkımda sibel özer

Mutfağımda pişirdiğim mis kokulu yemekleri sizlerle paylaşıyorum.Yemek yapmak,yemek tarifleri yazmak ve yemek fotoğrafları çekmek en büyük hobim.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply