Translate

» » » » » » Margarinli Bal Parmak Tatlısı Tarifi

Margarinli Bal Parmak Tatlısı


Margarinli Bal Parmak Tatlısı Tarifi

Yarım paket sana yağ yada tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yumurta
Aldığı kadar un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Üzeri için
İrmik
Şerbeti için
3 su bardağı şeker
4 su bardak su
Margarinli Bal Parmak Tatlısı Tarifi Yapılışı:Şeker ve su karıştırılıp pişirilir,şerbet 10 dk kaynatılır ve soğumaya bırakılır ,oda sıcaklığındaki yağa diğer malzemeler katılıp yoğurulur,şekil verilip irmiğe bulanır,180 derece fırında pişirilir.fırından çıkan tatlı 5 dk kadar bekletilip soğuk şerbetle buluşturulur,şerbetini çekince ikram edilir..Afiyet olsun.

hakkımda sibel özer

Mutfağımdan gelen mis kokulu yemekleri ve yemek tariflerimi sizlerle paylaşıyorum.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply