Translate

Mantar Yemeği Nasıl Yapılır
Görseli ve lezzeti hafızalardan çıkmayacak.Yapımı kolay nefis mantar yemeği.İçine zeytinyağı da eklenince lezzetini katladı.Mantar seçimine dikkat ediniz.Dağ mantarlarında zehirlenme tehlikesi olabileceğinden yemeklerinizde  KÜLTÜR MANTARI tercih ediniz.

Mantar Yemeği Malzemeleri
*750 gram kültür mantarı
*3 tane kırmızı biber
*2 tane kuru soğan
*1 tane yeşil biber
*3,5 yemek kaşık zeytin yağı
*1 tane domates
*1/2 çay kaşık tuz
*1/2 çay kaşık karabiber
*2 diş sarımsak
(Sarımsak eklemek isteyenler soğanlardan sonra ekleyebilir.)
Mantar Yemeği Tarifi
Kültür mantarlarını sap kısımlarından ayıklayın.Bol soğuk su ile 3 kez yıkayın.Mantarları yıkarken zedelemeden yıkayın.Yıkanan mantarları kevgire alıp suyunun süzülmesi için bekletin.Derin tava içine 3,5 yemek kaşık zeytinyağı alın.Soğanları yemeklik doğrayıp ekleyin.Soğanları çok az zeytin yağı ile pişirin.Üzerine uzunca doğradığınız kırmızı biberleri ekleyin.Yeşil biberi çok ince doğrayıp ekleyin.Suyu süzülen mantarları ekleyip hafif karıştırın.Domatesi küçük doğrayıp ekleyin bu şekilde sote edin.Tuz ve baharatları da ekleyip mantarlar suyunu çekene kadar pişirin.Afiyet Olsun.
*Zeytinyağlı Lahana Sarması Tarifi için BURAYA tıklayabilirsiniz.
*Etli Pırasa yemeği tarifi için BURAYA tıklayabilirsiniz.
*Karışık Dolma Tarifi için BURAYA tıklayabilirsiniz.

How to make mushroom food
The visual and flavor will not come out of the memories. Easy to cook the delicious mushrooms. The olive oil is added to the flavor and added flavor. Please watch the selection of mushrooms.
Mushroom Meal Materials
750 grams of culture mushroom
* 3 red peppers
* 2 onions
* 1 green pepper
* 3.5 tablespoons olive oil
* 1 tomato
* 1/2 teaspoon salt
* 1/2 teaspoon black pepper
* 2 cloves of garlic
(Those who want to add garlic may add after the onions.)
Mushroom Recipe
Remove the culture mushrooms from the stems. Wash them 3 times with cold water. Wash the fungi while you are washing them. Remove the fungi from the fungus and wait for the water to drain. Take 3.5 tablespoons of olive oil into the frying pan. Cut and bite the fungi with little olive oil Add the red peppers that you have long prepared. Add the green pepper very finely. Add the fungus and mix it gently. Add the chopped tomatoes and sauté them in this way. Add the flour and the spices and cook the mushrooms until the puddle is pulled.




hakkımda sibel özer

Mutfağımdan gelen mis kokulu yemekleri ve yemek tariflerimi sizlerle paylaşıyorum.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply